• Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát

Dear Visitor!
We inform You that Guest Book is moderate, it not allows to post comments using an unsuitable or insulting vocabulary.
 

New comment

Name
E-mail (optional):
Comment:
Recent comments

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Zita 20/11/2015 15:49
Tisztelt Társulat!

Szeretném megkérdezni,hogy a 2015-ös szilveszteri előadásokra, Mágnás Miska, mikor kezdődik a jegyárusítás?

Köszönettel: Zita
Tisztelt Zita!

A jegyárúsítás már megkezdődött, a Jegyinformáció menüpont alatt megtalálja a jegyiroda elérhetőségeit, azokon (vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen) bővebb tájékoztatást is igényelhet. Szeretettel várjuk az előadásra!
László 19/05/2015 10:48
Tiszlelt Társulat!
Szeretnék érdeklődni, hogy az Istent a falra festeni műsoron lesz-e júniusban is?
Köszönöm.
Tisztelt László!

Az előadás sajnos csak egyszeri turnémeghívásnak tett eleget, a két színház közti bérletcsere program keretein belül, így csak ebben az időszakban játszották.

Tisztelettel,
A Harag György Társulat PR osztálya
Erika 09/03/2015 15:52
Érdeklődni szeretnék, hogy az Elveszett levél műsoron lesz e áprilisban is? A bérletünk márciusban lesz, de nem tudunk ott lenni az előadáson. Előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem,
Kérjük, kérdésével forduljon a társulat szervezőirodájához, ott készségesen válaszolnak kérdésére. Elérhetőségük: 0261712106, szervezes@harag.eu

Köszönettel,
A Harag György Társulat PR osztálya
zakariás gábor 27/02/2015 16:34
Az előadások elfogadhatóak, viszont a bessenyei kultuszt le kellene allítani. Nem viszi jó irányba a partiumi magyar kultúrát.
Péter 08/02/2015 23:51
Kedves Társulat!
Őszintén gratulálok a 2014-15-ös évad eddigi előadásaihoz. Csak így tovább!
Tisztelettel: Szabó Péter
Kedves Péter! Köszönjük megtisztelő hozzászólását!
Üdvözlettel,
A Harag György Társulat PR osztálya
czompa sándor(paduc) 22/01/2015 15:58
Megnéztem aszemélyzetet hiányos Jáger GY. (őcsi)nem oda tartozik????Tistelettel------
Tisztelt Sándor,

Jáger György is ott van a személyzeti tagok között, talán átsiklott rajta a tekintete.
Üdvözlettel,
A Harag György Társulat PR osztálya
Péter 02/11/2014 08:26
Tisztelt vezetőség! Örülök, hogy egyre több vendégjáték megtekintésére van lehetőség Szatmárnémetiben. Remélem ezt a tendenciát folytatni fogják egész évadban. Nagyon tetszett a Iokaszté királynő című előadás. Sikeres évadot kívánok! Üdvözlettel: Péter
Kedves Péter! Köszönjük visszajelzését! Igyekszünk minél több előadást elhozni, illetve sajátjainkkal is sokat turnéznunk, mert kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy csatlakozzunk a minket körülvevő színházi világ vérkeringéséhez! Az alábbi linken egész évados tervezetünket olvashatja, melyben benne foglaltatnak mind saját, mind vendégelőadásaink: http://harag.eu/dl_win.php?type=csatolmany&id=628

Üdvözlettel,
A Harag György Társulat PR osztálya
Orosz Adriana 03/01/2014 20:52
Sajnos nehanyan a Kremer berlet eloadasainak idopontjat kerestuk eddig es csak most szereztunk tudomast rola, hogy az uj helyszinen a Harag berletes eloadasokat kell nyomon kovetnunk. Megkoszonnenk ha a fenn megadott e-mail cimen ertesitest kapnank az eloadasok idopontjarol.Koszonettel es tisztelettel:Adri
Kedves Orosz Adriana!

Sajnálattal halljuk, hogy a költözés okozta átszervezés ilyen gondot okozott Önnek, Önöknek. Ha emiatt lemaradtak volna bármely, bérletükben szereplő előadásunkról, kérjük jelezzék ezt a jegyiroda munkatársainak a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen. Bérletüket átírathatják bármely más, Önöknek időpontban megfelelő előadásunkra. A bérletük levelezőlistájára szintén a szervezes@harag.eu e-mailcímen keresztül tudnak feliratkozni. Kérjük, a jegyiroda munkatársainak küldött e-mailükben pontosítsák, melyik bérlet levelezőlistájára szeretnének feliratkozni (esetükben a Harag György-bérletére, amennyiben ez szerepel másodikként a bérletükben). A jegyiroda munkatársai, a feliratkozást követően, rendszeresen értesítőt küldenek Önöknek a soron következő előadásról. A felmerült kellemetlenségekért elnézésüket kérjük és szeretettel várjuk előadásainkra!
Fekete Csilla 17/12/2013 20:05
Tisztelt Társulat!Érdeklődni szeretnék, hogy a szilveszteri előadás, a Fekete Péter helyszíne a Szatmárnémeti Színház? Aztán azt is kérdezném, hogy lehet-e még jegyet kapni (lefoglalni, mert Magyarországon lakom, de Szatmárnémetiben éltem 25 évig), és hogy mennyibe kerül a jegy? Előre is köszönöm! Üdv:Csilla
Kedves Fekete Csilla! Jegyek a színház jegyirodájában (Horea út 6. szám) válthatók, bármely hétköznap 10 és 17 óra között. A bemutató előadásra (2013. 12. 30. - 18:00) a szokásos 30 RON a jegyár, a szilveszteri előadásra (2013. 12. 31. - 18:00) pedig 50 RON, akárcsak az elmúlt években.
További információkért a 0261-712106 telefonszámon, vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen érdeklődhetnek. Szeretettel várjuk!
Vásárhelyi Miklós 07/10/2013 17:32
A Harag György Társulat megalakulásának hatvanadik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat kapcsán érlelődőtt meg bennem néhány gondolat.

Örül a lelkem azoknak a sokassága láttán, akik szűkebb pátriájukból az Anyaországba elvándorolva, vagy a Nagyvilágba szétszoródva öregbítik Szülőföldjük hírnevét tehetséggel, munkával, kitartással !
DE.....
Újjong a lelkem azoknak a tömege láttán, akik szűkebb pátriájukban megmaradva, itt küzdve-kínlódva, öregbítik Szülőföldjük hírnevét tehetséggel, munkával, kitartással !

Mert ugyebár hizeleg a hiúságunknak mikor világhirűvé vált Földink hazatér, és nosztalgiázik az itt eltöltött szép időkről. De azt, hogy hatvanadik évfordulót ünnepeltünk, ünnepelhettünk, azt az itthon maradottaknak köszönhetjük. És azt is hogy van ahova Hazajönni....

Tisztelettel Vásárhelyi Miklós
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát