• Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát

Stimați vizitatori!
Vă anunțăm că acest serviciu este moderat, nu sunt permise postările concepute cu vocabular neadecvat, precum nici cele cu caracter jignitor la adresa unor persoane.
 

Postări noi

Nume
E-mail (opțional):
Postăr:
Postări

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
ANDRÁS ORSOLYA 09:44:19 22.06.2012.
ÉRDEKLŐDÖM,MIÉRT NINCS A GALÉRIÁBAN ARCHIVUM?
Kedves András Orsolya,

archívum menüpont ugyan nincsen, de a Galéria, akárcsak az Előadások menüpont, automatikusan archivál (a bal felső sarokban kiválaszthatja az évadot, amit látni akar). A hiányzó előadások fotóanyagának feltöltése a nyár folyamán befejeződik, reményeink szerint legalább 1990-ig visszamenően.
[Moderátor]
Istvan 16:01:41 21.06.2012.
Mikora varhato a vegleges oldal? Gondolom nem marad ilyen visszataszito?
M. K. 11:00:02 20.06.2012.
Nagyon tetszett a Szentivánéji álom című előadás, gratula a rendezőnek. Nagyon sajnálom, hogy Keresztes elhagyja a szatmári színházat, félek hogy ez nyomot fog hagyni az előadások színvonalán. K.
Máthé Csaba 16:18:12 01.06.2012.
Tisztelt illetékes!

A Sorompók Nélküli Fesztivál egy nagyon jól megszervezett eseménysorozatnak bizonyult..sajnos sok hiányossággal.Mivel nagyon sok munka és idő befektetésével készült el ezért ehhez csak gratulálni tudok DE sajnos a Harag.eu mint honlap egyszerűen felháborító minőségű.Az arculata hónapok óta nem változott és az informativ jellege a nullával egyenlő.Azt vártam,hogy a fesztivál során naponta 4-5 bejegyzés,cikk fog megjelenni és interaktív oldalként majd kommentelünk és informálódunk.A Fejlesztés alatti ablak felugrása hónapok óta borzolja a színházkedvelő barátaim idegeit.Miért nem állítják le addig az oldalt ha úgysem történik rajta semmi???...sem fejlesztés sem információ közlés.

Elnézést a nyersségemért de hallatlan,hogy nem érdemel a szatmári közönség egy normális honlapot!

Maradok tisztelettel:

egy konstruktív kritikus!
Kedves Máthé Csaba,

mindenekelőtt köszönjük az építőnek szánt sorokat, az ilyen kritikát mindig szívesen fogadjuk. A weboldalunkon jelenleg látható figyelmeztető szöveget mi magunk is szeretnénk mihamarabb eltávolítani, mindaddig azonban, amíg néhány érdemi változtatás nem történik meg, ezt aligha tehetjük. A Theater Online munkatársai folyamatosan dolgoznak az oldal design-ján, noha ezt Önök nem láthatják "élesben" (a változtatásokat egy másik tesztoldalon próbáljuk ki előbb, és egyszerre élesítjük majd be, hogy itt csak tökéletesíteni kelljen ezeket). A stagnálás tehát csak látszólagos. Azzal, hogy nem itt élesítjük be egyenként az átalakításokat, éppen attól a kellemetlenségtől szeretnénk megkímélni látogatóinkat, hogy egy naponta változó kinézetű, struktúrájú és működésű oldallal szembesüljenek, ami folyamatosan átrendeződik. A változtatásokat az évadszünet beállta előtt élesítjük be, a nyár folyamán, évadszünetben pedig tovább dolgozunk rajtuk, immár ezen az oldalon. Ami a fesztiváloldalt illeti, a jövő évre vonatkozó terveink közt ez is szerepel. Sajnos idén sem időnk, sem anyagi és humánerőforrásunk nem volt erre, hiszen ezen az oldalon dolgozunk elsősorban. Észrevételeit köszönjük, és reméljük, a weboldal majdani, végleges formájában, megfelel majd az Ön és minden kedves látogatónk elvárásainak. [Moderátor]
Kerezsy Imola 13:29:21 23.05.2012.
Mikor lehet megtudni a júniusi programot?
Szeretném megnézni a Szentivánéji álmot.
Köszönettel,
Kerezsy Imola
Kedves Imola,
hamarosan látható lesz a júniusi program is. A Szentivánéji álom 1-én, 3-án, 7-én, 8-án, 9-én, 10-én és 12-én lesz műsoron.

[Moderátor]
Norbert 08:14:40 16.05.2012.
Liegner Zsolt színpadmester
Aulich Attila, Baslogh Géza, Ferenczik György, Kecskés Szabolcs,
Kuki-Lengyel László, Maghiar Imre díszletezők [IT Nincs véletlenül hiba ...???]
Kedves Norbert,

köszönjük az észrevételt , a hibát javítottuk.
Edina 10:52:26 16.04.2012.
Parommal minden darabot megnezunk es mosollyal az arcunok terunk haza. Bar sok helyen megfordultam, allitom a szatmari tarsulatnak nincs parja, nagyon halas vagyok nekik.Latszik,hogy mindent beleadnak. Inkabb a jegyforgalmazassal van problemam. Hetekkel elore kell jegyet vasaroljak, ugy,hogy nem vagyok biztos a reszvetelemben. Rengetegen kivancsiak a darabokra, kerem tarsanak tobb eloadast.
Méhész Zsuzsa 21:55:29 26.01.2012.
Januárban jártunk először önöknél, a Valahol Európában c. darabot láttuk. Bevallom, csalódtunk. Tiszteljük a szereplők darabba fektetett energiáját, de a rendezéssel kapcsolatban erős hiányérzetünk maradt: többet vártunk. Úgy döntöttünk, egy hét múlva megint útra kelünk, a Boldogtalanok c előadást választottuk. Volt bennünk egy kis félsz, de az első pillanatokban szertefoszlott: nagy élmény volt! Sokrétegű, koherens előadást láthattunk, melyben végig erősen éreztük a szellemi teljesítményt és azt, amiért mi szeretjük a színházat. Már alig várjuk a Petőfi-bemutatót. Külön köszönet a közönségszervező hölgyeknek, akik olyan kedvesen és melegszivűen informáltak, hogy öröm volt jegyet vásárolni.
Nagy Sándor 12:06:36 19.01.2012.
Heteken keresztül kerestem zenés darabot játszó,kikapcsolódást nyújtó színházat az interneten.A január14-i előadásukban,a gyerekek odaadásában a felnőttszereplők profizmusában,átélésében mindezt meg is kaptam.KÖSZÖNET NEKIK!Egy pici hiányérzetem mégis volt a180kilóméteres haza vezető úton!Az előadás végén háromszoros tiszta szívből jövő vastaps után a hangtechnikus vagy a rendező nem érzi,hogy a közönség és a szereplők egyaránt megérdemelnék a FŐ betétdal ismételt bejátszását? Tisztelett:Nagy Sándor Püspökladány.
Kedves Nagy Sándor,

Köszönjük a szívhez szóló méltatást és értékes észrevételeit. Megtisztelő, hogy ilyen hosszú utat tett meg azért, hogy megtekintse előadásunkat, az pedig külön örömmel tölt el, hogy a produkció beváltotta a hozzá fűzött reményeit. A fő betétdal megismétlésének nálunk nincsenek olyan erős hagyományai mint az anyaországban (noha természetesen volt már rá példa színházunkban is, főként magyarországi rendezők tapsrendjében). Föltehetően ezért nem jutott eszébe az illetékeseknek ez a megoldás, mindazonáltal ez úton is biztosítjuk róla, hogy észrevételeit továbbítani fogjuk az előadás rendezőjének.
[Moderátor]
rebel elisabeth 15:55:19 11.01.2012.
Miért is érdekes hir a szatmári közönséget az hogy a Liliomfit Budapesten játszák?
Kedves Rebel Elisabeth,

munkatársainkkal arra törekszünk, hogy a helyi érdekű hírek mellett azokra a bel- és külföldi színházi hírekre is kitekintsünk, amelyek valamilyen relevanciával bírnak társulatunkra, annak presztízsére nézve. Ennek szellemében, a helyi sikereken túl, időről időre beszámolunk a repertoárunkon szereplő előadások utóéletéről, társulati tagjaink szakmai sikereiről - annak érdekében, hogy Önök minél teljesebb tájékoztatásban részesüljenek művészeink és partnereink munkájáról. Érdeklődését köszönjük és szeretettel várjuk előadásainkra!
[Moderátor]
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát