• Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát

Dear Visitor!
We inform You that Guest Book is moderate, it not allows to post comments using an unsuitable or insulting vocabulary.
 

New comment

Name
E-mail (optional):
Comment:
Recent comments

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Gall Annamaria 24/07/2012 16:13
Kedves Istvan
Gratulalunk a kinevezesedhez.
Annamari es Lajos
Á. Judit 27/06/2012 14:05
Gyerekkorom ota kötödöm a Szatmarnemeti Szinhazhoz,szivesen jartam berletes elöadasokra.Par evvel ezelött külföldön telepedtem le,de minden evben ellatogatok Szatmarra.Ha tehetem ,elmegyek egy szinhazi elöadasra,mint ahogy iden januarban is.Nagyon tetszett a Valahol Europaban cimü elöadas.Gratulalok az egesz szintarsulatnak es a szinhaz vezetösegenek ebben az evadban elert sikereiert!
Kedves Á. Judit,

Köszönjük szépen a kedves méltatást és a jókívánságait. Szerettel várjuk jövőre is!
[Moderátor]
ANDRÁS ORSOLYA 22/06/2012 09:44
ÉRDEKLŐDÖM,MIÉRT NINCS A GALÉRIÁBAN ARCHIVUM?
Kedves András Orsolya,

archívum menüpont ugyan nincsen, de a Galéria, akárcsak az Előadások menüpont, automatikusan archivál (a bal felső sarokban kiválaszthatja az évadot, amit látni akar). A hiányzó előadások fotóanyagának feltöltése a nyár folyamán befejeződik, reményeink szerint legalább 1990-ig visszamenően.
[Moderátor]
Istvan 21/06/2012 16:01
Mikora varhato a vegleges oldal? Gondolom nem marad ilyen visszataszito?
M. K. 20/06/2012 11:00
Nagyon tetszett a Szentivánéji álom című előadás, gratula a rendezőnek. Nagyon sajnálom, hogy Keresztes elhagyja a szatmári színházat, félek hogy ez nyomot fog hagyni az előadások színvonalán. K.
Máthé Csaba 01/06/2012 16:18
Tisztelt illetékes!

A Sorompók Nélküli Fesztivál egy nagyon jól megszervezett eseménysorozatnak bizonyult..sajnos sok hiányossággal.Mivel nagyon sok munka és idő befektetésével készült el ezért ehhez csak gratulálni tudok DE sajnos a Harag.eu mint honlap egyszerűen felháborító minőségű.Az arculata hónapok óta nem változott és az informativ jellege a nullával egyenlő.Azt vártam,hogy a fesztivál során naponta 4-5 bejegyzés,cikk fog megjelenni és interaktív oldalként majd kommentelünk és informálódunk.A Fejlesztés alatti ablak felugrása hónapok óta borzolja a színházkedvelő barátaim idegeit.Miért nem állítják le addig az oldalt ha úgysem történik rajta semmi???...sem fejlesztés sem információ közlés.

Elnézést a nyersségemért de hallatlan,hogy nem érdemel a szatmári közönség egy normális honlapot!

Maradok tisztelettel:

egy konstruktív kritikus!
Kedves Máthé Csaba,

mindenekelőtt köszönjük az építőnek szánt sorokat, az ilyen kritikát mindig szívesen fogadjuk. A weboldalunkon jelenleg látható figyelmeztető szöveget mi magunk is szeretnénk mihamarabb eltávolítani, mindaddig azonban, amíg néhány érdemi változtatás nem történik meg, ezt aligha tehetjük. A Theater Online munkatársai folyamatosan dolgoznak az oldal design-ján, noha ezt Önök nem láthatják "élesben" (a változtatásokat egy másik tesztoldalon próbáljuk ki előbb, és egyszerre élesítjük majd be, hogy itt csak tökéletesíteni kelljen ezeket). A stagnálás tehát csak látszólagos. Azzal, hogy nem itt élesítjük be egyenként az átalakításokat, éppen attól a kellemetlenségtől szeretnénk megkímélni látogatóinkat, hogy egy naponta változó kinézetű, struktúrájú és működésű oldallal szembesüljenek, ami folyamatosan átrendeződik. A változtatásokat az évadszünet beállta előtt élesítjük be, a nyár folyamán, évadszünetben pedig tovább dolgozunk rajtuk, immár ezen az oldalon. Ami a fesztiváloldalt illeti, a jövő évre vonatkozó terveink közt ez is szerepel. Sajnos idén sem időnk, sem anyagi és humánerőforrásunk nem volt erre, hiszen ezen az oldalon dolgozunk elsősorban. Észrevételeit köszönjük, és reméljük, a weboldal majdani, végleges formájában, megfelel majd az Ön és minden kedves látogatónk elvárásainak. [Moderátor]
Kerezsy Imola 23/05/2012 13:29
Mikor lehet megtudni a júniusi programot?
Szeretném megnézni a Szentivánéji álmot.
Köszönettel,
Kerezsy Imola
Kedves Imola,
hamarosan látható lesz a júniusi program is. A Szentivánéji álom 1-én, 3-án, 7-én, 8-án, 9-én, 10-én és 12-én lesz műsoron.

[Moderátor]
Norbert 16/05/2012 08:14
Liegner Zsolt színpadmester
Aulich Attila, Baslogh Géza, Ferenczik György, Kecskés Szabolcs,
Kuki-Lengyel László, Maghiar Imre díszletezők [IT Nincs véletlenül hiba ...???]
Kedves Norbert,

köszönjük az észrevételt , a hibát javítottuk.
Edina 16/04/2012 10:52
Parommal minden darabot megnezunk es mosollyal az arcunok terunk haza. Bar sok helyen megfordultam, allitom a szatmari tarsulatnak nincs parja, nagyon halas vagyok nekik.Latszik,hogy mindent beleadnak. Inkabb a jegyforgalmazassal van problemam. Hetekkel elore kell jegyet vasaroljak, ugy,hogy nem vagyok biztos a reszvetelemben. Rengetegen kivancsiak a darabokra, kerem tarsanak tobb eloadast.
Méhész Zsuzsa 26/01/2012 21:55
Januárban jártunk először önöknél, a Valahol Európában c. darabot láttuk. Bevallom, csalódtunk. Tiszteljük a szereplők darabba fektetett energiáját, de a rendezéssel kapcsolatban erős hiányérzetünk maradt: többet vártunk. Úgy döntöttünk, egy hét múlva megint útra kelünk, a Boldogtalanok c előadást választottuk. Volt bennünk egy kis félsz, de az első pillanatokban szertefoszlott: nagy élmény volt! Sokrétegű, koherens előadást láthattunk, melyben végig erősen éreztük a szellemi teljesítményt és azt, amiért mi szeretjük a színházat. Már alig várjuk a Petőfi-bemutatót. Külön köszönet a közönségszervező hölgyeknek, akik olyan kedvesen és melegszivűen informáltak, hogy öröm volt jegyet vásárolni.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát