• Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát

Dear Visitor!
We inform You that Guest Book is moderate, it not allows to post comments using an unsuitable or insulting vocabulary.
 

New comment

Name
E-mail (optional):
Comment:
Recent comments

<< < ... 2 3 4 5 6 7
Nagy Sándor 19/01/2012 12:06
Heteken keresztül kerestem zenés darabot játszó,kikapcsolódást nyújtó színházat az interneten.A január14-i előadásukban,a gyerekek odaadásában a felnőttszereplők profizmusában,átélésében mindezt meg is kaptam.KÖSZÖNET NEKIK!Egy pici hiányérzetem mégis volt a180kilóméteres haza vezető úton!Az előadás végén háromszoros tiszta szívből jövő vastaps után a hangtechnikus vagy a rendező nem érzi,hogy a közönség és a szereplők egyaránt megérdemelnék a FŐ betétdal ismételt bejátszását? Tisztelett:Nagy Sándor Püspökladány.
Kedves Nagy Sándor,

Köszönjük a szívhez szóló méltatást és értékes észrevételeit. Megtisztelő, hogy ilyen hosszú utat tett meg azért, hogy megtekintse előadásunkat, az pedig külön örömmel tölt el, hogy a produkció beváltotta a hozzá fűzött reményeit. A fő betétdal megismétlésének nálunk nincsenek olyan erős hagyományai mint az anyaországban (noha természetesen volt már rá példa színházunkban is, főként magyarországi rendezők tapsrendjében). Föltehetően ezért nem jutott eszébe az illetékeseknek ez a megoldás, mindazonáltal ez úton is biztosítjuk róla, hogy észrevételeit továbbítani fogjuk az előadás rendezőjének.
[Moderátor]
rebel elisabeth 11/01/2012 15:55
Miért is érdekes hir a szatmári közönséget az hogy a Liliomfit Budapesten játszák?
Kedves Rebel Elisabeth,

munkatársainkkal arra törekszünk, hogy a helyi érdekű hírek mellett azokra a bel- és külföldi színházi hírekre is kitekintsünk, amelyek valamilyen relevanciával bírnak társulatunkra, annak presztízsére nézve. Ennek szellemében, a helyi sikereken túl, időről időre beszámolunk a repertoárunkon szereplő előadások utóéletéről, társulati tagjaink szakmai sikereiről - annak érdekében, hogy Önök minél teljesebb tájékoztatásban részesüljenek művészeink és partnereink munkájáról. Érdeklődését köszönjük és szeretettel várjuk előadásainkra!
[Moderátor]
Falticska Timea 11/01/2012 09:40
Profi a tarsulat uj weblapja, maris tetszik, hacsak proba modban is van. Konnyen atlathato, megtalalhato es teljes informaciokat tartalmaz, es orulok az online jegyvasarlasi lehetosegnek is, szuper! Gratula! Igy meg kellemesebb lesz a szinhazzal kapcsolatos elmenyunk, ugyanis eddig is ez a tarsulat a kedvencem. Alig varom, hogy lathassam a Boldogtalanok-at es a Vlahol Europaban-t :-)... Es koszi!
juhasz zsolt 11/01/2012 02:13
nem szolok
Bathory Marta 17/12/2011 21:51
Koszonet a szinhaz tarsulatanak azert az elmenyert, amelyben tegnap volt reszem a Valahol Europaban bemutatojan. A 60-as evek elejen lattam a Radvanyi Geza altal rendezett fekete-feher filmet Somlay Arturral es Gabor Miklossal a foszerepben. Akkor gyerek fejjel, ha valakit eppen nem kedveltunk sokszor mondogattuk:konyorgom, akasszuk fel. Az igazi eszmei mondanivalojat most ertettem meg. Akkor a tortenet "mulatsagos" volt, ma mar tanulsagos.Simon Peterekre ma is nagy szuksegunk lenne, akik kisegitenek a krizis helyzetekbol. Gratulalok a szineszeknek es a gyerek szereploknek, szep elodas volt ! Tovabbra is bizom abban, hogy a Harag Gyorgy szintarsulat meg sok muveszi elmenyben fogja reszesiteni a kozonseget.
Bathory Marta
Misi 07/12/2011 18:02
Nem lessz Szilveszteri eloadas????? Ez nagyon szomoru es meg egyszer csak azt jelenti hogy ebbol az egesz szinhaz korul kialakult "KOMEDIABOL" mi, nezok huzzuk a rovidebbet, meg a meglevo szineszeink is mashol jatszanak Szilveszterkor lasd Gallo Erno-Sepsiszentgyorgy, meghozza foszerebben!!!! Szomoru vagyok!
Tisztelettel egy egyszeru szinhazbajaro!
Kedves Misi!
Valóban, idén - gyakorlati okokból - elmarad a szilveszterre szánt produkció, mivel a mindenki által ismert problémák és következményeik folytán ellehetetlenült a szerepek megfelelő kiosztása. Noha társulatunk frissen ideszerződött kollégákkal is gyarapodott, a hirtelen felmondások okozta késés már nem teszi lehetővé az eredeti műsorterv betartását.
A tervezett Made in Hungária című produkció helyett tehát egy Chicago jótékonysági előadást ütemeztünk be, amelynek teljes bevételét a Hans Lindner alapítvány Reménysugár programja számára ajánljuk fel. A jegyek legkevesebb 25 RON-ba kerülnek (jótékonysági eseményről lévén szó, felső összeghatár nincsen), a pénzt pedig a rákbeteg gyerekek segélyezésére fordítja az alapítvány. A "főszerep" ezúttal a rászoruló beteg gyermekeké - ebben számítunk valamennyi kedves nézőnk megtisztelő segítségére.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Galló Ernő nem játszik más színház szilveszteri produkciójában (a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház szilveszteri előadásának teljes szereposztását itt tekintheti meg: http://www.tamasitheatre.ro/hu/20.html?eloadas_id=5277).
Alighanem a szentgyörgyi színház tavaly szilveszteri Három testőrével téveszthette össze a produkciót.
A Valahol Európában című musical bemutatójára (és valamennyi előadásunkra) szeretettel várjuk, és köszönjük érdeklődését.
[Moderátor]
vivien 03/12/2011 17:43
jo eloadas volt a Kek csodatorta
Ilona 26/11/2011 17:31
Nagyon tetszett a Chicago
<< < ... 2 3 4 5 6 7
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát
 • Plakát